2013. január 17., csütörtök

2.BLOGSZÜLINAP

MÁR MEGINT.......mintha csak tegnap csináltam volna az egyéves szülinapi bejegyzést ,és megint itt vagyunk,máris eltelt egy év ez hihetetlen.........:) pedig igencsak élménydús volt ez az esztendő nálunk.....
Akkor... ha már itt vagyunk....:))) vessünk számot ,a 2 év alatt készült 160 bejegyzés ,72 olvasó kíváncsi rám ill. a munkáimra rendszeresen ,8018 alkalommal nézelődtek nálam......bár a fb-ob nagyobb aktivitás volt rám (és nem csak rám) jellemző mint itt a blogon ,az idén sem ígérhetek ennél többet :)

Amit viszont igen az az, hogy egy szülinapi játék az azért dukál ,és mivel az ajándékot ilyenkor az ünnepelt adja ,és az idei sláger a Faék-szer a facebook-on (már most) hát onnan hozok valami ajándékot a játékra.
Éppen ezért ezzel a játékkal nem a blogot hanem a Faék-szer oldalát kell kedvelni és megosztani, és itt egy kommentben jelezni ezt , a játékban részt venni kívánóknak ,és a saját szülinapomon vagyis 27.én fogom este kisorsolni a nyertest :)  


A nyeremény pedig legyen a képen látható gyűrű ,merthogy az első foglalatos ékszer amit készítettem az egy gyűrű volt ,és a fa éger ,mert az első eladott ékszer égerfából készült, és legyen újdonság is amit itt és most lehet először látni a blogon ,még soha sehol nem mutattam ,ovális fodros gyűrűfoglalat........ :)

M INDENKIT SZERETETTEL VÁROK A Faék-szer OLDALON :))






8018

16 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog és még sok blogszülinapot kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok blogszülinapod alkalmából! További sok sikert kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Fú de szuper, jövök játszani, köszönöm a lehetőséget! :) sajnos egyre ritkábban látogatom a blogokat, mondhatni szakaszosan, olyankor szoktam a te alkotásaidat is átnézni, persze az ilyen tömbösített látogatások alkalmával már kommentekre ne futja az erőmből, pedig úgy lenne az igazi. Na de a facebookon, ott gyorsabb, rugalmasabb, és csodálkozom, hogy eddig nem találtam rá ott a faékszeres oldaladra. Imádom mindet!! :) Boldog szülinapot kívánok előre is! És mellé nagyon boldog blogszülinapot is!

    VálaszTörlés
  4. köszönöm lányok :) és gyertek játszani!

    VálaszTörlés
  5. Isten éltessen Csillám - hátha addigra elfelejtem...- és persze a blogodat is!:) Nagyon kreatív és igazán érdekes dolgokat találok nálad mindig, legyen ez így az elkövetkezendő évben is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Ildikém :) azért adok életjelet magamról itt is :)

      Törlés
  6. Én is szeretnék a játékhoz csatlakozni!
    Pár perc múlva a FB-on is osztom a bejegyzést.
    Boldog szülinapot! :)))
    Süli Mónika (egy új rajongó)

    VálaszTörlés
  7. hejhó :)

    először is derűs szülinapot előre is, másodszor csudajó, mint írtam nemrég fb-n kofferül, így kedveltem is, a tökvsikó oldalammal szintén, ott meg is osztottam, remélem, így is jó, a személyes oldalom jó ideje semmit nem tudok megosztani sajnos...
    de ha így nem is jó, a többieknek sok sikert, és köszönjük a lehetőséget :)

    Elza (afuggony@gmail.com)

    VálaszTörlés
  8. Megosztottam az oldalad is meg a blogos bejegyzést. Remélem sokakhoz eljut a híre, mert tényleg nagyon jó dolgokat csinálsz, érdemesek rá.:) Természetes, könnyed, elegáns!
    éés Nagyon boldog szülinapot így előre is!

    Nacsa Noémi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm Noémi...és persze hajrá mindenkinek :)

      Törlés
  9. Likolva és megosztva;-)
    Nagyon SOK Boldog SZÜLINAPOT Kívánok!!! Sok sikert, irtó szépek amiket csinálsz!

    VálaszTörlés
  10. Hihi...Nekem is 27.-én van a szülinapom:) Örülnék egy faékszernek, mert imádom őket! És különben is nagyon fain, amit csinálsz!Remélem én is hozzájárulhattam a megosztással ahhoz, hogy még sok gyönyörű ékszert csinálhass!

    VálaszTörlés