2011. szeptember 12., hétfő

MA

Ma ráálltam a mérlegre és sokkot kaptam...........107 kg !!!!!

Szégyen hogy képtelen vagyok tenni azért hogy normális súllyal éljek ,lusta disznó vagyok erőfeszítéseket tenni ,tornázni ,lemondani a nasiról , mindig talál az ember lánya valami kifogást... most szültem , nincs időm a 2 gyerek mellett , fáradt vagyok ,stb .

De ami sok az SOKK....:) 

Így a mai nappal egy fontos döntésre jutottam , roppant drasztikus életmódváltásba kezdek... még ma..... 
nem holnap vagy a jövő héten , stb........MA !!!!

Képekkel is fogom illusztrálni a bejegyzést az eredményekről amint szemmel jól láthatóak lesznek ,úgy tervezem havonta-kéthavonta egyszer /ahogy látszik a különbség / előtte-utána fotók lesznek feltéve.
 A nagy nyilvánosság elé tárom eredményeimet, talán így engem is jobban inspirál az erőfeszítések betartására a megszégyenüléstől való félelem, és remélem visszatart  a "bűnözéstől" .........
így lesz mit dokumentálnom...:)))

Ma pont telihold van így a legideálisabb időpont egy fogyókúra megkezdéséhez ,az étkezésemen változtattam , a táncórákra bejelentkeztem ,minden csütörtökön fogok táncolni mint régen.....hmm.....de jó lesz ,és tornáztam is ,egy kis erőnléti edzés...aaaaa...ez már nem annyira a kedvencem .
Jaaaa és a táncórán is igencsak neki kell vetkőzni ,és a tükör az egész falat beborítja.....
nagyon sokkoló lesz ...de aki nem ért a szóból ugye..:(

Remélem semmi és senki nem szegi kedvem !!!!

9 megjegyzés:

  1. Kedves Csilla! Az elhatározásodban társad vagyok :-) Ugyanezt fogalmaztam meg magamnak a hét végén. Jelentem, 64 kiló vagyok és 52 szeretnék lenni, mint a régi szép időkben, Marci fiam előtt. :-) Sokszor a kevesebb kilót nehezebb leadni...
    Számomra a nyíl a makrobiotika, a zumba és az aikido felé mutat. Nasik kitiltva. Óriási akaraterő kell hozzá, a férjem most fagyizik. áááááá

    VálaszTörlés
  2. Kedves Csilla és Trixi! Az elhatározásotokban társatok vagyok!:))) Ma 77kg vagyok és először 72, majd 68 szeretnék lenni. Azt hiszem 63 már nem - az volt az "asszonyos" versenysúlyom, de - most már nagyon ráncos lennék!... Tehát a cél a 68!
    Többször próbálkoztam, de 72-nél elakadok..., ezért is írtam, hogy "majd".., ha megy, akkor tovább! Nekem gyalogolni kell, helyben torna és minden édességről lemondani, akkor biztosítva lesz. AKARAT!!!
    Mikor mázsálunk először? Minden teliholdnál?:) Esetleg egy klubot is csinálhatnánk!:)))

    VálaszTörlés
  3. Pont ma határoztam el én is magam. Bár a mér(l)eg-re nem álltam rá, félek tőle. Viszont este már csak 1 almát ettem. Hurrá! Az a fura, hogy a szülésem után eléggé lefogytam (???) de már kezdem visszanyerni régi formám. Tehát csatlakozom!:)

    VálaszTörlés
  4. Na tudtam én hogy ez egy jó téma lesz....:)
    LÁNYOK csináljunk klubot !!!együtt könnyebb..:))
    hát nálam is a 68-70 kg lenne a végcél ,az első szülés után visszafogytam ,de most...........80 voltam a terhesség elött..aaaaa csak 10 kiló plusszom volt most meg 37 ,úr isten leírni is szörnyű....:((

    VálaszTörlés
  5. Én is jövök :)
    Sziasztok klubtársak .
    Jelszó?

    VálaszTörlés
  6. Szerintem, mivel teliholdkor határoztuk el és mindannyian éppen "teli" vagyunk:))), de fogyókúrás téma, legyen a jelszó FOGYÓHOLD!:))) Persze ez csak egy ötlet, ötleteljetek Ti is!!!

    VálaszTörlés
  7. Egy tipp:a zumba naaaaaaaaaagyon jó!
    Kitartás mindegyikőtöknek!;)

    VálaszTörlés
  8. http://fogyoholdklub.blogspot.com/ beüzemelve :)

    Köszi Gréti a zumba most nagy divat ,DE NAGYON NEM AZ ÉN STÍLUSOM ,és a műtött térdemnek sem tenne jót ,a bíztatást köszönjük ,jól jön..:)

    VálaszTörlés
  9. Csilla, a Zumbáról én is csak jót hallottam. Inkább tánc mint torna. (utálok tornázni, szeretek táncolni) Holnap megyek is az első alkalomra :-)
    Fogyóhold ... Tiffanylda, szuper ötlet, szuper név!

    VálaszTörlés