2011. május 25., szerda

JELENTEM...VAN MEGINT HASZNÁLHATÓ FOTÓMASINÁM!!!!

Nagyon örülök az eseménynek ,mert az a hónapokon keresztül tartó tortúra amin keresztül mentem a régi géppel és eljutottam idáig.....az eladó cég dobta a labdát a szakszervíznek (a gyártónak!!!) az pedig vissza, és oda-vissza, de természetesen jogilag megteheti,hiszen világcég,MULTI...hát senkinek sem kívánom....:((
De  némi asztalcsapkodás után, megoldódtak a dolgok ,és egy új gép birtokosa vagyok.....csak remélni tudom hogy SOKKAL jobban járok ezzel a géppel,a minőségét illetően mint az elődjével...:)

Most viszont újult erővel vágtam neki alkotásaim dokumentálásának,és a blog ismét életre kel, bár a lakásátalakítás kissé visszafog a lendületből,de amit tudok megteszek az ügy érdekében.
 Az utóbbi időben beleszerettem egy anyagba(ez az egyik arcom:))  ),és elő sem vettem mást,úgyhogy variációk egy témára....lesz a címe az elkövetkező napok bejegyzéseinek.
Sajnos a színeket a csillogást nem igazán adják vissza a fotók, de készítettem 130 képet....................... hát.. a leginkább színazonosakat válogatom ki közülük .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése